Cookies & privatliv

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde virus, og er derfor ikke farlig for din computer.

Vi anvender cookies på dkthome.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies vi anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

Vi anvender en cookie til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger siden. Derudover anvender vi fx. cookies til at holde styr på hvad du har lagt i din indkøbskurv og hvilket sprog siden vises på.

Cookies til statistik

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder bl.a. Google Analytics, som vi bruger til at indsamle statistik over, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Oplysningerne i statistikkerne er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Cookies til markedsføring

Vi anvender cookies fra de annoncenetværk, vi samarbejder med, for bedre at kunne målrette vores markedsføring mod de brugere, som vores produkter er relevante for.

Kan jeg afvise eller slette cookies?

Du kan til enhver tid ændre dine cookie-tilsagn for dkthome.dk ved at klikke her.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Privatlivspolitik

For at sikre en tryg købsoplevelse hos DKT HOME kan du her finde information om hvordan vi indsamler data, hvordan disse benyttes samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender DKT HOME’s købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre en klar gennemskuelighed.

Persondatapolitik

1. Vi er dataansvarlige – Hvordan kan du kontakte os?

DKT A/S
CVR-nr: 82151419
Fanøvej 6
info@dkthome.dk
+45 4646 2626

Ved at benytte dkthome.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

2. Formålet og retsgrundlaget for behandlingen af dine persondata

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. DKT har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

3. Kategori af personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. Modtagere eller kategori af modtagere

Det er kun virksomheden der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder. DKT HOME har retningslinjer for hvem der har adgang til disse. Udelukkende online shops ansvarlige og de pakkeansvarlige.

Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunderne med spørgsmål om levering, produktet mv.

5. Opbevaring af personoplysninger

DKT HOME opbevarer personoplysninger der registreres hos DKT A/S og opbevares i fem år til økonomimæssige sammenhæng. Hvorefter oplysningerne slettes.

6. Retten til at trække samtykke tilbage

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at modtage disse/trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på info@dkthome.dk

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbage trækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.

Du kan altid få tilrettet ukorrekte oplysninger. Oplysninger, som vi er forpligtet ved lov til at gemme, kan først slettes når lovgivningen tillader det.

7. Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesregler har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

8. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet ved DKT A/S videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre DKT HOME fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Personoplysningerne registreres hos DKT A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos DKT A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@dkthome.dk

Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dine online handler på vores online forretning (Sende dine varer mv.)
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning
Adgang til dine oplysninger

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på info@dkthome.dk

Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen