0

Hvad er WiFi Mesh?

Læs om forskellen på almindeligt WiFi, WiFi-extenders og et WiFi Mesh system

DKT WAVE2 WiFi Mesh:
Lynhurtigt WiFi, designet til hjemmet

 
Er DKT WAVE2 WiFi Mesh ikke bare en ny Wifi extender? “Nej – det er ikke bare en WiFi extender – det er løsningen på Wifi problemer i hele hjemmet!”.

DKT WAVE2 WiFi Mesh er udviklet med familien og hjemmet i fokus, hvor flere og flere brugere skaber flere og flere problemer for et almindeligt WiFi netværk. DKT WAVE2 WiFi Mesh er udviklet med den nyeste Wifi teknologi, der først og fremmest giver lynhurtigt WiFi (op til 1200 Mbit/sek.). Det er også intelligent WiFi, når du placerer flere Mesh enheder i hjemmet, da de “taler sammen” og optimerer signalet til dér hvor brugerne befinder sig. Det sikrer både stabilitet og hastighed.
 

Hvordan fungerer mesh enhederne?

WiFi Mesh enhederne placeres i hjemmet, så de giver god dækning i alle de rum, hvor du ønsker god WiFi dækning. Bevæger du dig rundt sørger WiFi Mesh enhederne for, at du hele tiden er koblet på den nærmeste enhed. Og skulle nærmeste WiFi Mesh enhed være belastet, sender den dig blot videre til en af de andre enheder indenfor rækkevidde, så dit signal hele tiden er så optimalt som muligt. På den måde fordeles data-trafikken i hjemmet, så alle får mest ud af jeres internetforbindelse.

Dårligt WiFi er et problem for mange

Du kender sikkert problemet – du får måske kun den halve hastighed på din WiFi forbindelse i forhold til hvad du betaler i abonnement hos din internetudbyder.

Samtidigt varierer dit WiFi signal og hastighed, alt efter hvor i hjemmet du befinder dig, og kobler hele familien sig på samtidigt, er problemet bare værre.

WiFi problemet er hos dig selv

I de fleste tilfælde ligger problemet indenfor hjemmets fire vægge, og altså hverken hos din internetudbyder eller på din egen computer, tablet eller mobiltelefon. Problemet er dit eget WiFi signal.

Naboens WiFi signal forstyrrer – en extender virker sjældent

Dit Wifi signal kæmper med naboernes WiFi signaler. Væggene i hjemmet og alle dine andre elektroniske enheder, skærmer for dit WiFi signal. Og med behovet for store mængder data til streaming, musik, downloads, surfing og lignende, kan internettet føles sløvt og ustabilt. Måske har du sat en WiFi extender op for at prøve at løse problemet, men du oplever ikke at hastigheden er blevet bedre.

Sådan placerer du DKT WAVE2 WiFi Mesh i hjemmet

Når du installerer DKT WAVE2 WiFi Mesh i hjemmet, skal du tænke lidt over hvor du placerer dine enheder. Først og fremmest bør du placere en enhed i de rum, hvor du gerne vil have god dækning. Alle enheder skal helst kunne dække hinanden, så du ikke få “WiFi-huller”. Gem aldrig enhederne ned bag en sofa, eller ved lige ved siden af en anden elektronisk enhed. WiFi Mesh enheder har behov for ”luft” omkring sig, for at kunne sende signalerne bedst muligt.

Det bedste signal fås ved placering i ca. 1,5 meter over gulvet. Men vi ved godt, at det ikke altid er muligt. Så start med at placere dine DKT WAVE2 WiFi Mesh enheder der, hvor du synes de passer bedst – du kan jo altid flytte på dem.

Se eksempler her

Test din WiFi-hastighed

Hvis du vil teste din WiFi internethastighed, så prøv denne test. Den måler din hastighed hele vejen hen til din computer, tablet eller smartphone. Får du betydeligt lavere hastighed end den du betaler for hos din internetudbyder, så skyldes det i 8 ud af 10 tilfælde problemer med din WiFi hastighed. Men det kan du heldigvis gøre noget ved.

Prøv evt. at tage testen flere forskellige steder i hjemmet. Er der forskel på hastigheden, så er det næsten helt sikkert, at problemet er dit WiFi og dit WiFi signal.

Test din hastighed

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen