0

Placering af DKT WAVE2 Mesh enheder i forhold til antenner og montage

Det er ikke ligegyldigt hvor man placerer sin DKT WAVE2 Mesh enhed, da der er materialer, som blokerer for den trådløse forbindelse i hjemmet, og derved forhindrer, at nettet spreder sig bedst muligt.

Signalet kan nemt trænge gennem et træskrivebord, men metal vil blokere signalet. Ofte er det ikke noget, man som bruger selv tænker over.

Selv om det kunne være fristende at placere den på gulvet under sofaen eller nederst og bagerst på en reol, så har dit trådløse signal bedre af at enheden er højt placeret, da den nemlig sender ud og ned i en kugleform, se illustration.
 

Antennerne i enheden er placeret i henholdsvis top højre og venstre side, ved siden af det markerede radio modul. Det anbefales derfor, at DKT WAVE2 Air monteres på væggen ved hjælp af det påmonterede beslag. Dette giver en nødvendig afstand til væggen, som sikrer den optimale udbredelse af det trådløse signal. Det anbefales derfor ikke, at afmontere det medfølgende beslag, da dette kan påvirke den trådløse performance af enheden i negativ retning.

Det anbefales at DKT WAVE2 PowerLine monteres direkte i en stikkontakt, hvilket ligeledes giver en nødvendig afstand til væggen, som sikrer den optimale udbredelse af det trådløse signal. Det anbefales ikke at montere enheden i en strømskinne eller forlængerledning, da dette kan påvirke performance af enheden i negativ retning.
 

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen