Handels­betingel­ser.

Hvem står bag dkthome.dk?

dkthome.dk ejes og drives af DKT A/S, Fanøvej 6, 4060 Kirke Saaby, CVR nr. 82151419. Du kan kontakte os på telefon 4646 2626 eller email support@dkthome.dk.

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms. Online betalinger på dkthome.dk foregår gennem en sikker betalingsløsning (DIBS), hvor alle oplysninger vedrørende betalingen bliver krypteret.

Vi tager ikke kortgebyrer.

LEVERING

Alle varer leveres gratis til en dansk GLS PakkeShop efter dit valg. Levering sker inden for 1-3 hverdage. Vi leverer kun i Danmark.

FORTRYDELSESRET

Den lovpligtige fortrydelsesret
Som forbruger har du ret til 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@dkthome.dk eller benytte standard­fortrydelses­formularen, som du finder her. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. I så fald skal du blot bruge den vedlagte returlabel, eller kontakte os på support@dkthome.dk for at få en returlabel tilsendt. DKT påtager sig omkostninger til transport og returnering af varer, såfremt en returlabel fra DKT er brugt til forsendelse. En returlabel er gratis.

Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af fragtomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, med mindre du gør brug af en gratis returlabel fra DKT A/S. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage og skader på varen kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i samme stand som den blev modtaget, forsvarligt indpakket og i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget produktet.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Den udvidede fortrydelsesret
DKT A/S udvider fortrydelsesretten med yderligere 16 dage, så du i alt har 30 dages fortrydelsesret. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@dkthome.dk eller benytte standard­fortrydelses­formularen, som du finder her.

På alle DKT WAVE2 ENHEDER, (DKT WAVE2 Air og DKT WAVE2 Powerline), tilbyder DKT samtidig, at du gerne må tage produktet i brug, uden at du mister retten til at fortryde dit køb. Den udvidede fortrydelsesret starter når den lovpligtige udløber og løber til 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil udnytte din udvidede fortrydelsesret, har du 8 dage til at sende varen tilbage til os.

Ved returnering i forbindelse med brug af udvidet fortrydelsesret, skal du bruge den returlabel, der fulgte med i pakken ved leveringen, eller kontakte os på support@dkthome.dk for at få en ny returlabel. Du sætter ganske enkelt lablen på, afleverer pakken i en hvilken som helst GLS PakkeShop, og GLS ordner resten. Du kan også returnere varen via en GLS PakkeShop, selv om du ikke har en returlabel, men så skal du selv betale for returneringen. Du bedes udfylde og medsende den standard­fortrydelses­formular, der fulgte med pakken. Du kan også finde den her. Varen sendes til:

DKT A/S
Fanøvej 6
4060 Kirke Såby

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ved returnering i forbindelse med en reklamation kan du med fordel udfylde en reklamationsformular, som kan hentes her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt support@dkthome.dk for at få tilsendt en returlabel. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Ved reklamationer og returnering rettes henvendelse til:

DKT A/S
Fanøvej 6
4060 Kirke Saaby
Tlf. 4646 2626

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. (ikke krævet) og e-mailadresse. Ved bestilling til et firma beder vi også om firmanavn og CVR-nr.

Vi registrerer og videregiver kun dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Disse informationer omhandler navn, adresse, telefonnummer og e-mail bliver videregivet til GLS, som leverer vores pakker.

GLS Denmark A/S
Kokmose 3
6000 Kolding
CVR-nr. 10 54 97 44

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Personoplysningerne på kunder registreres hos DKT A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på dkthome.dk er DKT A/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@dkthome.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du sende mail til: support@dkthome.dk eller ringe på telefon 4646 2626. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.06.2018.

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen