0

Hvorfor er DKT WAVE2 så smart, og hvad ligger bag?

 
ER DKT WAVE2 WIFI MESH EN WIFI EXTENDER?

Ja, det er egentlig en extender, men… En normal extender kan bruges til at udvide rækkevidden af et WiFi netværk, men lider under alle de samme begrænsninger som den ”Wave1” baserede router, samtidig med at den kan reducere hastigheden på dit netværk drastisk. En extender kan også give dig såkaldte ”sticky client” problemer, hvor du bliver hængende på extenderens forbindelse, selv om du faktisk er tættere på routeren. Det sker fordi din router og extender ikke kan ”tale sammen”, og ikke “forhandler” om hvor det er bedst at klienten forbinder sig.

DKT WAVE2 WiFi Mesh fungerer anderledes og mere intelligent. Her er du konstant forbundet til den enhed, der giver dig det bedste signal, eller som er belastet mindst. Og hvis du vil øge rækkevidden af dit trådløse netværk, placerer du blot en ny DKT WAVE2 enhed der hvor du ønsker dækning, og kobler den til dine øvrige DKT WAVE2 WiFi Mesh enheder / Access Points (AP). “MU-MIMO”, “beamforming” og “SON” gør at WiFi wave2 kan løse dine problemer langt mere effektivt, end det har været muligt tidligere.

HVAD ER MU-MIMO?

MU-MIMO er et innovativt gennembrud i Wave2 WiFi standarden, der muliggør simultan kommunikation til flere enheder, hvilket forbedrer den samlede hastighed, samt muliggør multi-tasking i et netværk.

Dybest set vil MU-MIMO dele hele Wi-Fi-spektret, der er tilgængeligt på tværs af flere ”enheder”, hvilket optimerer effektiviteten af Wi-Fi-netværket, mens der serviceres flere klientenheder samtidig. Sammenlign dette med dagens SU-MIMO (Single User MIMO), hvor netværket servicerer en enkelt klient ad gangen, og baseret på typen af klient, vil Wi-Fi- spektret enten blive udnyttet fuldt ud, eller en del af netværket går i tomgang, da klienten ikke bruger hele spektret, og teknologien ikke kan dele det resterende spektrum med andre klienter. Læs mere på: www.qualcomm.com/documents/abiresearch-importance-mu-mimo-wi-fi-ecosystem

HVAD BETYDER BEAMFORMING?

”Beamforming” teknologien er en del af Wave2 WiFi standarden, som optimerer effekten af signalet. WiFi uden beamforming, sender signalet ud i ”cirkler”, med routeren /extenderen som midtpunkt. Dette medfører en masse ”tabt” signal.

Beamforming teknologien registrerer i stedet positionen af klienter tilknyttet netværket, og fokuserer WiFi signalet direkte til klienten, hvilket forbedrer både hastigheden på signalet, samt rækkevidden af netværket.

HVAD ER SON?

Vores enheder gør brug af Qualcomms Self Organizing Network (SON)-teknologi. Denne gør det muligt at tilslutte flere WiFi enheder i en mesh struktur via et selvkonfigurerende, selvstyrende, selvhelende og selvforsvarende netværk. Dette skaber et robust og sikkert trådløst netværk med stor brugervenlighed, hvor dine WiFi enheder hele tiden sørger for at forbindelsen er stabil, med glidende overgang mellem WiFi enhederne. Vores enheder kan skabe infrastrukturen for denne teknologi enten gennem internetkabler koblet til routeren, trådløst via WiFi, eller gennem husstandens strømledninger (Powerline).

HVORFOR ER MU-MIMO, SON OG BEAMFORMING VIGTIGT?

Fordi vores adfærd og brug af internettet har forandret sig, og teknologien skal matche denne adfærd.

  • Vi har i dag langt flere produkter i hjemmet, der gør brug af WiFi, end vi har haft tidligere.
  • Vi downloader langt større datamængder end tidligere.
  • Vi ser mere video over WiFi gennem vores streamingtjenester.
  • Smartphones gør i dag mere brug af WiFi end de gør af det normale 3G eller 4G netværk, specielt i hjemmet.
  • Der er langt større interferens fra produkter der gør brug af 2.4 GHz frekvensen.

Gennem WAVE2, med MU-MIMO, SON og Beamforming, får du et netværk der sikrer optimalt performance af din bredbånds- eller fiberforbindelse. Netværket finder ud af hvor din telefon eller bærbar befinder sig, og fokuserer signalet direkte til enhederne, hvilket maksimerer hastighed og stabilitet. WiFi enhederne taler sammen, og sørger for en glidende overgang, når du bevæger dig rundt i huset med de produkter der er tilknyttet netværket. Og endelig sørger netværket for at hele forbindelsen bliver brugt, så man oplever et langt mere stabilt og stærkt trådløst netværk.

RÆKKEVIDDE AF DKT WAVE2 MESH ENHEDERNE?

Den maksimale rækkevidde af enhederne vil være varierende, da de praktiske forhold i- og udenfor boligen påvirker signalet. Enhedens placering i forhold til vægge, spejle, vinduer, og elektronik har også væsentlig indflydelse på den maksimale rækkevidde. Dette er grunden til at DKT ikke beskriver en maksimal rækkevidde på DKT WAVE2 mesh enhederne. Til gengæld giver vi 30 dages tilfredshedsgaranti.

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen