Brug for
hjælp?

Driller produkterne eller teknikken, så tjek vores guides. Driller det stadig, er du altid velkommen til at ringe til os.

Installations­guides

Du skal ikke være ingeniør for at bruge vores udstyr. Men du kan altid tjekke vores guides. Så er det bare at sætte stikket i til de fede oplevelser ved skærmen.

Spørgsmål og svar

Det er fint at være nysgerrig. Vi har samlet en række af de ting, vores kunder typisk spørger om, og vi svarer på dem, så godt vi kan.

Fejlfinding

Det eneste, der er mere irriterende end en fejl, er ikke at kunne løse den. Derfor har vi samlet nogle vejvisere til fejlfinding, så du kan komme 100% op at køre.

Dårlig billedkvalitet? Her er de typiske fejlkilder.

Forstyrrelser på tv-signalet skyldes i langt de fleste tilfælde dårlige eller defekte kabler, fordelere og installationer i huset. Her er vist typiske fejlkilder – disse beskytter ikke nok imod forstyrrende signaler og bør skiftes ud.

Antenne­installation fejlfinding step-by-step

Dette er en grundig vejledning til fejlsøgning af din antenneinstallation. Vejledningen er opbygget efter en udelukkelsesmetode hvor trin 1 er den simpleste løsning. Vi tager dig i hånden hele vejen.

Start her

Dear customer,
if you have bought products from this page you are naturally
still covered by a full 2 year warranty and you will have access to full support.
We are available for you at
support@dkthome.dk.
DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen