0

Vi har taget kampen op

Kære Bredbåndsbruger,

For de mange, der slås med langsomt internet. For dig, der har købt et topklasse TV, men ikke kan få ordentligt billede på skærmen. For dig, der ikke gider teknik. For dig, der er vild med teknik, men alligevel har brug for et tip.

Vi har skabt dette website til jer, der bare skal have et godt råd for at komme videre. Og for jer, der leder efter danske kvalitetsprodukter, som ikke koster en formue.

Gennem årtier har vi i DKT øvet os på at blive de bedste til bredbåndsnetværk, siden 1977 faktisk, og vores kunder er typisk de store operatører såsom Yousee og Stofa, i ind- og udland. Allerede midt i 90erne kom vi med den første ”Guide til husinstallationer”, dengang rettet mod installatører, med det formål at hæve niveauet og reducere udfald. Vi synes at den viden vi har samlet, og som i dag mest er tilgængelig for operatørerne, og siden 2010 under navnet ”HomeConnect”, skal være tilgængelig for alle! Vi har derfor samlet mod til at lave en website med hjælp og support, samt en mulighed for at købe det rette udstyr direkte hos producenten (altså os).

Vi har samlet alt det bedste udstyr til hjemmets netværk, og gjort det simpelt at vælge det rigtige, for vi har kogt det ned til blot én type af hver. Så nu behøver du ikke være ekspert for at vælge det rigtige, og du behøver ikke at spekulere på om det er den rette pris, for her får du den helt rigtige kvalitet, direkte fra producenten, det kan ikke være mere optimalt! Et smalt produktprogram, med fokus på det rette – her kan du hverken købe ”for billigt” eller ”for dyrt” – her kan du kun få det ”rigtige”, og det behøver ikke være så svært!

Med denne side vil vi hjælpe med at få det bedste udbytte af dit bredbåndsabonnement, og den fulde udnyttelse af det udstyr du har købt til hjemmet, iPads, Smart Tv’s, Gaming konsoller, Pc’er osv. For kun med det rette ”Backbone” i hjemmet, får man distribueret ordentligt bredbånd rundt i husstanden, og dermed det fulde udbytte. Vi er specialister i dette netværk, og på denne side får man det rigtige udstyr – ganske enkelt – for vi mener at vi kan øge levestandarden gennem bedre kvalitets netværk!

værsgo, her er det, husets netværk, ganske enkelt. Et helt nyt initiativ på et ellers meget ”rodet” område, hvor det indtil nu har været svært at finde hjælp. Jeg håber at I vil synes om det, og vi modtager naturligvis gerne både ris og ros.

De bedste hilsner

Christian Emborg
Direktør

 

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen