0

Installa­­tions­­­­guide DKT WAVE2.

DKT WAVE2 Air og DKT WAVE2 PowerLine installerer næsten sig selv. Men selvfølgelig har vi en installationsguide

DKT WAVE2 Air

Installationsguide

Forbind til din router og sæt i en stikkontakt

Forbind den første DKT WAVE2 Air enhed til din nuværende router med det medfølgende Ethernet kabel, og forbind dernæst enheden til strøm med den medfølgende strømadapter. Vent ca. 1 minut til WiFi-ikonet lyser orange (de to andre lamper skal lyse grønt). Dit nye WiFi Mesh netværk er nu klar til, at du giver det et navn og et kodeord.

Giv dit nye WiFi Mesh netværk et navn

Find dernæst dit nye WiFi Mesh netværk (det hedder Guide-og-et-nummer) i WiFi listen på din pc eller smartphone, klik på det og giv det et navn og kodeord i dialog-boksen, der vises på din skærm. Når WiFi-ikonet på enheden skifter fra at lyse orange til at lyse grønt, har du installeret dit DTK WAVE2 Air WiFi Mesh netværk. God fornøjelse.

DKT WAVE2 PowerLine

Installationsguide

Forbind til din router og sæt i en stikkontakt

Forbind den første DKT WAVE2 PowerLine enhed til din nuværende router med det medfølgende Ethernet kabel, og sæt dernæst enheden i en strøm-stikkontakt. Vent ca. 1 minut til hus-ikonet og WiFi-ikonet lyser orange (netværks-ikonet skal lyse grønt). Dit nye WiFi Mesh netværk er nu klar til, at du giver det et navn og et kodeord.

Giv dit nye WiFi Mesh netværk et navn

Find dernæst dit nye WiFi Mesh netværk (det hedder Guide-og-et-nummer) i WiFi listen på din pc eller smartphone, klik på det og giv det et navn og kodeord i dialog-boksen, der vises på din skærm. Når WiFi-ikonet på enheden skifter fra at lyse orange til at lyse grønt, har du installeret dit DKT WAVE2 PowerLine WiFi Mesh netværk. God fornøjelse.

Vi har også en app

I modsætning til andre WiFI Mesh produkter på markedet, behøver du ingen app til at installere DKT WAVE2 WiFi Mesh. Men vi har alligevel en app, hvori du kan navngive dit DKT WAVE2 WiFi Mesh netværk, ændre adgangskode, se dine tilsluttede DKT WAVE2 WiFi Mesh enheder, se hvor mange eksterne enheder du har sluttet til netværket o.m.a. Du kan hente appen her:

DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen