Kablet
internet.

De bedste internetkabler, stikdåser og andet udstyr. Kort sagt, alt hvad du skal bruge til at installere dit eget kablede internet.

Internetkabel, RJ45

DKT Home har kun ét internetkabel. Det er hvidt, kategori 6, og så er det smalt. Vores internetkabel er et godt kvalitetskabel, der kan understøtte datahastigheder op til 1 Gbit. Kablet er af høj kvalitet, og har et RJ45 hanstik i begge ender.

Fra DKK 25,-

Læs mere

Installationskabel, internet

DKT HOME installationskablet er til dig der ønsker at skabe din egen kablede infrastruktur i hjemmet. Kablet er hvidt, meget smalt, og nemt at arbejde med, da det er uskærmet. Kablet er kategori 6. Sælges i metermål.

Fra DKK 8,90

Læs mere

Internet stikdåse

Kit for dataudtag, med mulighed for op til to internetudtag. Passer i størrelsen til en FUGA stikdåse (Samme størrelse som den danske standard stikdåse / stikkontakt). Måler 50x75mm. Har et lille tekstvindue, for beskyttelse af ID label. Den medfølgende keystone passer i størrelsen til DKT HOME installationskablet.

DKK 139,-

Læs mere

Afslutningsdåse

Montageboks -Kit der bruges til at afslutte en internetinstallation. I kittet får du selve montageboksen, samt en keystone (RJ45 hun stik), tilpasset det tynde installationskabel fra DKT HOME.

DKK 119,-

Læs mere

DKT IP Link over Coax (IPLoC)

Med DKT IP Link kan du sikre kablet internet til hele huset, gennem eksisterende antennekabler. På den måde kan du let kable dit Smart-TV eller din DKT WAVE2 Air enhed, så du opnår maksimalt udbytte af din internetforbindelse.

DKK 599,-

Læs mere

Netværkstester

Måler til at teste din internetinstallation. Simpel og let at bruge, i situationer hvor man er usikker på om ens installation er ordentligt sat op. Batterier medfølger.

DKK 99,-

Læs mere

Afisoleringstang, internet

Tangen er lavet til at afisolere vores installationskabler, for at gøre installationen så nem og gnidningsfri som muligt. Tangen er af plastik, simpel at bruge, og sikrer at kablet ikke tager skade når det skal påmonteres en key-stone.

DKK 39,-

Læs mere
DKT WAVE2 Support

Fakturering og levering

Danmark

Din ordre

Indkøbsvogn

Du har ingen varer i indkøbsvognen